Direktorica Mateja Milost predavala na Čezmejnem zaposlitvenem sejmu

14. aprila 2022 je direktorica predavala na Čezmejnem zaposlitvenem sejmu v Areni Bonifika v Kopru, ki sta ga organizirala  EURES mreža in Zavod RS za zaposlovanje. Predavala je o tem, kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor za delo v mednarodnem okolju. 

2 7 +

Let izkušenj

1 5 0 0 +

Zaključenih projektov

5 0 0 +

Zadovoljnih strank

2 5 +

Mednarodnih projektov

Iščete poslovno priložnost na tujih trgih?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo začrtali korake do vašega izvoznega uspeha.

+386 (0)41 331 663 Povpraševanje
Svetovalka
Strokovnjakinja za marketinške strategije in prodajo ter predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici

Znanje in izkušnje, ki navdušujejo in motivirajo

Mateja je tržnik po stroki in po duši. Je komunikativna, nasmejana in intuitivna. Zna prisluhniti, se vživeti in lojalno sodelovati. Odlikuje jo znanje, natančnost in praktični pristop, zato ji je do danes zaupalo že več kot 500 domačih in tujih naročnikov. Zadovoljstvo stranke je njeno osnovno vodilo. Mateja je svetovalka in predavateljica, ki vedno znova navdušuje in motivira….

PREBERI VEČ

»Širitev na tuje trge ni le poslovna priložnost, temveč razvojna nujnost in investicija v dolgoročni obstoj in poslovni uspeh vašega podjetja«.

 

direktorica Mateja Milost

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Back to top