Izvozno svetovanje

Imate izvozni potencial? Izkoristite ga!

Pomagamo vam odpirati prava vrata... svetovalci v Fimago že skoraj 30 let uspešno pomagamo izvozno usmerjenim podjetjem pri prodoru na tuje trge in iskanju pravih poslovnih partnerjev.

Na poti osvajanja novih trgov vam dajemo konkretno pomoč in vam zagotavljamo merljive rezultate! Po preverjenih korakih vas vodimo od načrtovanja izvoznih aktivnosti do poslovnih srečanj z ustreznimi tujimi partnerji in prvih poslov.

Iskanje poslovnih partnerjev

Iskanje poslovnih partnerjev

Na podlagi značilnosti distribucijskega sistema na izbranem ciljem trgu, skupaj z vami opredelimo profil najprimernejših poslovnih partnerjev, izvedemo selekcijo najustreznejših tujih podjetij, vzpostavimo kontakt z odgovorno osebo in vas po preverjenih korakih vodimo do poslovnih srečanj in prvih poslov.

Promocija vašega podjetja v tujini

Promocija vašega podjetja v tujini

Vaše podjetje bomo promovirali neposredno in ciljno prek direktnih stikov s tujimi partnerji, predstavili bomo vašo ponudbo in predlagano obliko sodelovanja. Izpostavili bomo vaše avtentične prednosti in tako tujemu partnerju podali razlog, da se odloči za vas.

Preverjanje ustreznosti vaše ponudbe in interesa za sodelovanje

Preverjanje ustreznosti vaše ponudbe in interesa za sodelovanje

Od odgovornih oseb pri izbranih tujih partnerjih bomo pridobili povratne informacije o ustreznosti in atraktivnosti vaše ponudbe, preverili bomo interes za sodelovanje ter podali oceno vaše cenovne konkurenčnosti. Vse relevantne informacije bomo združili v skrbno oblikovanem poročilu. 

Poslovna srečanja in pomoč pri pogajanjih

Poslovna srečanja in pomoč pri pogajanjih

S poslovnimi partnerji, ki so po profilu najprimernejši in so izkazali jasen interes za sodelovanje, bomo za vas organizirali poslovna srečanja, vam nudili organizacijsko in jezikovno podporo in vam pomagali pri pogajanjih.

2 7 +

Let izkušenj

1 5 0 0 +

Zaključenih projektov

5 0 0 +

Zadovoljnih strank

2 5 +

Mednarodnih projektov

Iščete poslovno priložnost na tujih trgih?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo začrtali korake do vašega izvoznega uspeha.

+386 (0)41 331 663 Povpraševanje
Strokovnjakinja za marketinške strategije
Strokovnjakinja za marketinške strategije in prodajo ter predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici

Znanje in izkušnje, ki navdušujejo in motivirajo

Mateja je tržnik po stroki in po duši. Je komunikativna, nasmejana in intuitivna. Zna prisluhniti, se vživeti in lojalno sodelovati. Odlikuje jo znanje, natančnost in praktični pristop, zato ji je do danes zaupalo že več kot 500 domačih in tujih naročnikov. Zadovoljstvo stranke je njeno osnovno vodilo. Mateja je svetovalka in predavateljica, ki vedno znova navdušuje in motivira….

PREBERI VEČ

»Širitev na tuje trge ni le poslovna priložnost, temveč razvojna nujnost in investicija v dolgoročni obstoj in poslovni uspeh vašega podjetja«.

 

direktorica Mateja Milost

Naložbo Vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne strani) sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing (spletna stran).

Back to top